Новини НАМ УкраїниВистава «Фальшива нота» в Logan Hall

26 листопада на сцені лондонського театру Logan Hall (Велика Британія) актори Київського національного драматичного театру імені Лесі Українки показали виставу «Фальшива нота» за твором сучасного французького письменника Дідьє Каро.

27.11.2022

Режисер вистави – художній керівник колективу, дійсний член (академік) Національної академії мистецтв України М. Ю. Резнікович. Сюжет спектаклю, який багато в чому рефлексує у сьогодення, та атмосфера, що панувала під час перегляду, об’єднала усіх: представників української діаспори і вимушених переселенців, лондонських театралів і критиків, представників багатьох посольств, які вщент заповнили глядну залу.

Актори Київського національного драматичного театру імені Лесі Українки

Українські актори на сцені лондонського театру Logan Hall



Питання зради та людяності, співіснування генія і злодія в одній особі, примхи пам’яті, що одних спонукає до забуття, а інших змушує все життя присвятити пошуками справедливості. Ці та інші теми, що так щиро прозвучали у виставі, викликали не просто інтерес, а справжній захват учасниками сценічного твору, які доклали чимало зусиль, щоб такі гастролі здійснилися.
Генеральний директор та художній керівник Київського національного драматичного театру імені Лесі Українки - Михайло Ієрухимович Резнікович, дійсний член (академік) НАМ України (1997).