Новини Український фестивальний рух в умовах війни як один із найвагоміших важелів музично-історичного процесу

Національна спілка композиторів України та Національна академія мистецтв України запрошують до участі у Всеукраїнському круглому столі на тему «Український фестивальний рух в умовах війни як один із найвагоміших важелів музично-історичного процесу».

01.09.2023

Круглий стіл проводиться НСКУ та відділеннями музичного мистецтва і теорії та історії мистецтв НАМ України в рамках Міжнародного фестивалю «КиевМузикФест XXXIV».
Захід буде проведено в дистанційному режимі, на платформі Zoom, 3 жовтня 2023 року о 12.00. Посилання на захід буде розміщено на офіційному сайті НСКУ та сайті НАМ України в розділі «Новини «Український фестивальний рух в умовах війни як один із найвагоміших важелів музично-історичного процесу» не пізніше 2 жовтня 2023 року. 
Проблематика круглого столу:
• Характерні риси і традиції проведення музичних фестивалів;• Історичні етапи розвитку фестивального руху в Україні й світі;• Пошуки нових форм проведення музичних фестивалів у зв’язку з сучасними соціокультурними умовами;• Особливості розвитку фестивального руху в Україні в умовах війни; • Вплив сьогодення (умови воєнного стану) на подальший розвиток організації і проведення музичних фестивалів;• Роль українського фестивального руху в умовах війни у розвитку нових жанрів та форм;• Сучасний музичний фестивальний рух в України як один з найвпливовіших чинників музично-історичного процесу.  
Робочі мови круглого столу: українська, англійська.Приклад оформлення заявки на участь у круглому столі:Прізвище, ім’я, по батькові-------------------------------------Організація, ЗВО -------------------------------------------------Посада --------------------------------------------------------------Науковий ступінь ------------------------------------------------Вчене (почесне) звання -----------------------------------------Телефон -----------------------------------------------------------E-mail --------------------------------------------------------------Тема доповіді ----------------------------------------------------


Illustration

Заявки на участь просимо надіслати до 20 вересня 2023 р. в електронному вигляді на e-mail: moc.liamg%40adarhcyvoknats або moc.liamg%4075phhp У назві теми просимо обов’язково вказати: «Круглий стіл. Музичний фестивальний рух». 
Для отримання додаткової інформації просимо звертатися до учених секретарів відділень НАМ України: музичного мистецтва – Станкович-Спольської Ради Євгенівни, тел. +38 067-501-03-06; теорії та історії мистецтв – Харченко Поліни Вагифівни, тел. +38 067-504-51-61.