Новини НАМ України вітає з ювілеєм

Президія та колектив Національної академії мистецтв України сердечно вітає академіка-секретаря відділення теорії та історії мистецтв НАМ України, члена-кореспондента НАМ України - Владислава Вікторовича Корнієнка з ювілеєм.

31.08.2023

Президія та колектив Національної академії мистецтв України сердечно вітає академіка-секретаря відділення теорії та історії мистецтв НАМ України, члена-кореспондента НАМ України, доктора культурології, професора, заслуженого діяча мистецтв України, генерального директора державного підприємства «Національний цирк України», лауреата Мистецької премії «Київ», громадського діяча, менеджера культури і освіти Владислава Вікторовича Корнієнка з урочистою датою – 60-річчям від Дня народження.
Упродовж всього життя, як в Україні, так і за її межами, Ви, Владиславе Вікторовичу, активно й плідно здійснюєте науково-організаційну, науково-дослідну, педагогічну, громадську та освітньо-просвітницьку діяльність. Високо поцінованою в нашій державі та за кордоном є Ваша самовіддана праця у напрямі створення та практичного втілення унікальних мистецьких програм, наріжним каменем яких є неповторна українська культурна спадщина, яку завдяки Вашим невпинним зусиллям, копіткій повсякденній праці очолюваних Вами творчих колективів, має змогу осягнути весь цивілізований світ. Також відзначаємо той факт, що Вами започатковано власну наукову школу, що ґрунтується на професійних переконаннях і прагненнях, які успішно втілюються у науковому доробку Ваших вихованців.
Дорогий Владиславе Вікторовичу, своїм значним внеском у розвиток галузі теорії та історії культури Ви здійснюєте потужний вплив на зростання ролі національного компонента в розвитку вітчизняної культури, освіти і науки, що сприяє істотному підвищенню рівня культури нашої нації, посилення її ролі у світовому мистецькому й освітньому просторі. 

Illustration

У Вашій багатогранній особистості знайшли своє унікальне поєднання професійна майстерність та найкращі людські якості – людяність, відповідальність, здатність ефективно вирішувати найскладніші державні завдання та багато інших Ваших чеснот.
Щиро бажаємо Вам подальшої щасливої, довголітньої творчої й наукової долі, успішного втілення найзаповітніших творчих мрій, міцного здоров’я, значних наукових і творчих звершень!