НовиниВізит Карен МакТір, голови Представництва НАТО в Україні

12-го жовтня голова Представництва НАТО в Україні Карен МакТір відвідала НАМ України та ознайомилася з виставкою «Створити фільм ДОВБУШ».

13.10.2023

За місяць експонування в Національній академії мистецтв України виставки «Створити фільм ДОВБУШ» її відвідало багато прихильників українського кіномистецтва. Віцепрезидент НАМ України, член-кореспондент НАМ України, режисер фільму Олесь Санін щотижня проводив авторські екскурсії для творчої молоді та публіки, яка цікавиться вітчизняним кіно.
Упродовж місяця до Академії завітали сотні гостей, для яких режисер проводив й індивідуальні екскурсії. Зокрема, 12-го жовтня Національну академію мистецтв України відвідала голова Представництва НАТО в Україні Карен МакТір та співробітники Представництва. Олесь Санін розповів їм про створення фільму, історичні події, пов'язані з головним героєм, йшлося й про резонанс, що його викликала кінострічка «Довбуш» у світовому прокаті.


Жваве спілкування закінчилося оглядом експонатів виставки, що супроводжувався цікавими коментарями Олеся Саніна щодо костюмів, зброї, музики, розкадрування фільму, фотографій тощо.
Фото Тетяни Мячкової