Новини НАМ УкраїниКруглий стіл «Чи може бути культура токсичною? Екстрема. Ідентичність»

Національна академія мистецтв України запрошуємо до участі у Всеукраїнському круглому столі на тему «Чи може бути культура токсичною? Екстрема. Ідентичність».

14.03.2023

Проведення круглого столу ініційовано Президією НАМ України, зокрема відділенням теорії та історії мистецтв. Захід відбудеться 16-го травня 2023 року об 11.00 год.   Проблематика круглого столу:
• Токсичність в культурі: історія і сучасність;• Мистецтво України під час війни; • Вплив військового протистояння на подальший культурний розвиток України;• Екстрема в культурі;• Розвиток нових мистецьких жанрів та форм в умовах війни;• Національна ідентичність: сучасні концепції;• Вплив війни на подальшу інтеграцію України у світовий мистецький та освітній простір. 
 Участь у круглому столі дистанційна (на платформі Zoom). Посилання на захід буде надіслано на електронні адреси зареєстрованих учасників, а також розміщено на офіційному сайті НАМ України в розділі «Новини» / «Чи може бути культура токсичною? Екстрема. Ідентичність» не пізніше 15 травня 2023 року. 
Подключитися до конференції Zoomhttps://us06web.zoom.us/j/8097650817?pwd=NE02cEkzYUcyQjUxYVhZMmx1cERaUT09Ідентифікатор конференції: 809 765 0817Код доступу: 7fUfAZ
Заявки на участь просимо надіслати до 10 травня 2023 р. (включно) в електронному вигляді на e-mail: moc.liamg%4075phhp У назві теми просимо обов’язково вказати: «Круглий стіл. Чи може бути культура токсичною?». 

 

Illustration

Для отримання додаткової інформації просимо звертатися до ученого секретаря теорії та історії мистецтв НАМ України Харченко Поліни Вагифівни, тел. +38 067-504-51-61.  
Робочі мови круглого столу: українська, англійська, німецька.
Приклад оформлення заявки на участь у круглому столі:Прізвище, ім’я, по батькові-------------------------------------Організація, ЗВО -------------------------------------------------Посада --------------------------------------------------------------Науковий ступінь ------------------------------------------------Вчене (почесне) звання -----------------------------------------Телефон -----------------------------------------------------------E-mail --------------------------------------------------------------Тема доповіді ----------------------------------------------------