НовиниМайстер-клас проєкту «Реабілітація: Арттерапія» у НАМ України

В суботу, 1-го липня, Національна Академія Мистецтв України чекає на діток та їх матусь на сесію арттерапевтичних майстер-класів, що відбуваються в межах проєкту «Реабілітація: Арттерапія».

28.06.2023

Програма ініційована та реалізується за підтримки НАМ України, The Aleksandr Savchuk Foundation та Art Support Fund. Цього разу маленькі та дорослі митці створюватимуть колаж та малюнок разом зі Світланою Островською та Олександрою Макарською.

Illustration

Зі Світланою Островською учасники працюватимуть зі спонтанною технікою колажу та таким чином вивільнять власні емоції та відчуття у творчому процесі. Разом з Олександрою Макарською маленькі та дорослі митці спробують різні способи малювання та ряд графічних матеріалів на практиці.
Програма «Реабілітація: Арттерапія» розрахована на проведення сесій мистецько-психотерапевтичних занять для матерів і дітей, що постраждали від російської агресії й потребують психологічної підтримки. Майстер-класи спрямовані на зменшення посттравматичного стресового розладу у матерів/опікунів та діток, які пройшли через важкий досвід війни, на зниження рівня тривоги та налагодження емоційного стану та взаємин з оточуючими.

Заняття програми «Реабілітація: Арттерапія» сприяють розвитку творчих здібностей та уяви як дітей, так і дорослих. Крім того, після арт-сесії є можливість поспілкуватися із психологами, пропрацювати виражені емоції через мистецтво та в бесіді знайти дієвий інструмент для подальшої користі.
До уваги постійних відвідувачів арттерапевтичних сесій програми: зауважте, будь ласка, що майстер-клас цього разу відбудеться в приміщенні НАМ України.
Коли: 1-го липня з 12:00 до 14:00Адреса: вул. Бульварно-Кудрявська, 20